Allerede i april måned – tiden flyr! Denne vinteren har vært usedvanlig lang og snørik, men nå ser det endelig ut til at vinteren har sluppet taket og våren er i anmarsj. Jippi! Vi har enda litt snø igjen, men den smelter heldigvis i rekordfart, så forhåpentligvis ser vi bar mark om ikke alt for lenge. Siden sist har det ikke skjedd så veldig mye spennende hos oss, jeg koser meg fremdeles hjemme med Marcus. Han vokser som bare det, om en uke er han 5 mnd – hjelp! smiley Har de siste ukene/måneden jobbet med å få hundene tilbake i riktig “fasong” pelsmessig, og nå er jeg nesten ajour. Aussiene skal jo stilles ut til helgen, og da må pelsen være tipp topp! Det blir årets første utstilling etter en lang pause (fødselspermisjon – hehe), og jeg gleder meg. Dere skal nok få rapport over helgen hvordan det har gått. Så skal dere tilslutt få litt bilder av hundene – her om dagen fikk de endelig bruke hundegården igjen. Har ikke kunnet brukt den siden oktober, det har vært så mye snø at de kunne spasere over gjerdet om de hadde vært der…..

Vår i luften – deilig!

Godbitsøk er en fin aktivitet smiley

Brøytebilen har ødelagt gjerdet vårt i vinter med å skufle mengder med snø ned i hundegården smiley

Sasha

Santo var uheldig i vinter……han fikk ene korsbåndet delvis avrevet etter at han løp i snøen. Men nå er han på bedringens vei, heldigvis!

Det er litt fart i han igjen nå smiley

Ariel og Sasha nyter solen

Maya

Til angrep!

Tok deg!

Ariel

Fine jenter

Sasha i farta

Har også fått litt bilder fra valpekjøpere, de vokser til og det er veldig kjekt å få bilder slik at jeg kan følge med hvordan det går og hvordan de utvikler seg – tusen takk!

Nikki i farta!

Leksehjelper Nikki

Lett å få gjort noe her – hehe smiley

Nikki

Ylva og Luna ute i stormen i Tromsø

Nano. Han har også debutert i agility i vinter. På dobbeltstevne på Voss i mars ble det 1 løpe med disk, og ett løp med 1 vegring (5 feil) og 3.plass – kjempebra! smiley

Geir Arne og Nano var her for et par uker siden for å få fikset litt på pelsen hans -da fikk jeg knipset dette bildet av mor og sønn. De er så like!

For litt over en uke siden var vi på tur nede ved sjøen i Tørvikbygd – kjempe fin plass for hundene, og snøfritt!

Avslutter med dette bildet av Maya (og Sasha, som er på vei ut av bildet). Ny blogg kommer over helgen!