Nå har valpene flyttet ut av valpekassen og inn i valpebingen. Utviklingen går i kanonfart, de forandrer seg fra dag til dag 🙂 De har nå fått 2 ormekurer, klippet klør et par ganger og fått smake på mat. Her er noen nye bilder av dem:

3,5 uke og klar til å utforske verden!

Nå er det begynt å bli litt fart på dem, selv om de enda er gode og runde 🙂

Lekesloss litt

Hva er dette?

Det smakte jo godt jo!

Alle sammen inni ett bur, litt trangt om plassen smiley

Mangt et bur kan brukes til!

De er noen små hjerteknusere

Sa du noe?

Litt trøtt, da er det godt å ha noe mykt å ligge inntill 🙂

Nå er alle hjertelig velkommen til å hilse på valpene, de trenger mye sosialisering fra kjente og ukjente, store/små og unge/gamle. Avslutter med dette herlige bildet av en gutt og en jente, en kan ikke få nok av dem i denne alderen 🙂